Áramfejlesztők, Szivattyúk, Vezérlések

Járműves dízel áramfejlesztő aggregát

Széles felhasználási lehetőséget biztosít a dízel elektromos áramfejlesztő {aggregátok,aggregátorok} számára, ha utánfutóra szereljük. Ezeket az áramfejlesztő {aggregátokat,aggregátorokat} elsősorban az építőipari, szerelő, vezetéképítő cégek, és a több telephellyel rendelkező társaságok, pl. vízművek, csatornázási művek számára szállítjuk.
A HidroSet Kft. járműves dízel áramfejlesztő aggregátjai mind funkcionálisan mind megjelenésében kompakt egységet képviselnek.

Az alsó járműves rész 2,7 t-ás és 3,5 t-ás egy vagy kéttengelyes torziós rugózású ráfutó fékes futóművel szerelhető.
A 2, 2,7 és 3,5 t-ás vonórúd lehet fix és állítható, a vonófej a vontató gépkocsi vonószeméhez választható.
A balesetmentes kézi mozgatást az állítható támasztó kerék, a stabilan rögzített működést a négy támasztó láb biztosítja. Az alváz minden része tűzi horganyzott felületvédelemmel ellátva..

A járműves dízel áramfejlesztő {aggregátot,aggregátort} közúti jelzésekkel felszerelve, forgalomba helyezve, a vevő nevére szóló forgalmi engedéllyel, rendszámmal ellátva, kötelező gépjármű felelősség biztosítással szállítjuk.

Járműves dízel áramfejlesztő aggregát

A felépítményben található áramfejlesztő rész hangcsillapító burkolatba szerelve. A vezérlő, kapcsoló és áramelosztó egységek az áramfejlesztő hátsó falán helyezkednek el. A motorvédő automatika, üzemállapot kijelzések, áram és feszültségmérők, frekvenciamérő és üzemóra számláló, ÉV relé, 1 db 3 fázisú 4 pólusú megszakító kulccsal zárható ajtóval fedett. Alatta helyezkedik el a vészleállító és a csatlakozó aljzatok: 1 db egyfázisú 16 A-es 3 pólusú és 1 db háromfázisú 5 pólusú csatlakozó 125 A-ig. Ezen kívül van még 1db kábelátvezető a kapocsléc csatlakozáshoz.

Ezeket a járműves dízel áramfejlesztő {aggregátokat,aggregátorokat} 400/231 V, 50 Hz, cosfi=0,8, 250 kVA=200 kW folyamatos teljesítmény határig tudjuk szállítani DOOSAN, KOHLER, IVECO, VOLVO, DEUTZ és PERKINSdízel motorokkal.
 

Tartalom nem elérhető.
Kérjük engedélyezze a sütiket az 'Elfogadás' gombra kattintva.