Áramfejlesztők, Szivattyúk, Vezérlések

Dízel áramfejlesztő aggregátok szerepe a biztonságos áramellátásban

Az elektromos erőművek által termelt áram az országos elosztó hálózaton keresztül jut el a fogyasztókhoz. Ez a rendszer rendkívül stabil és megbízható, de előfordulhatnak meghibásodások, áramkimaradások. Ezek főleg az időjárási viszonyok kedvezőtlen változása esetén fordulnak elő. Nyári viharok, téli hófúvások, stb. Ezért elkerülhetetlen, hogy a nagy biztonságot igénylő fogyasztók ne védjék magukat az áramkimaradások ellen. Ennek egyetlen módja az áramfejlesztő {aggregátok,aggregátorok} széleskörű használata.

A dízel áramfejlesztő {aggregátok,aggregátorok} használata elsősorban olyan helyeken ajánlott, ahol pár másodperces áramkimaradások is nagy kárt okozhatnak. Ezek a dízel áramfejlesztő {aggregátok,aggregátorok} automatikus vezérléssel vannak ellátva, állandó készenlétben, előmelegítve tartják a dízelmotort, és hálózat kimaradás esetén indítják a motort, és átkapcsolják a fogyasztókat generátoros üzemre. Ha visszajön a hálózat, az automatika visszaállítja a hálózati üzemet és leállítja a dízel elektromos áramfejlesztőt.

áramfejlesztés

Az áramfejlesztő {aggregátok,aggregátorok} hosszabb ideig tartandó üzemeltetése esetén megfontolandó gázüzemű áramfejlesztő {aggregát,aggregátor} használata. Ezeknél az áramfejlesztőknél olcsóbb az üzemanyag költség és kevesebb a káros anyag kibocsátás. Ezeket az áramfejlesztő {aggregátokat,aggregátorokat} érdemes teljes hőhasznosítással üzemeltetni. Ez a kivitel biztosítja a fogyasztó áramellátását és a meleg víz szükségletének előállítását. Ha nincs szükség az áramtermelésre, akkor a hatályos magyar törvények szerint az áramszolgáltatók kötelesek megvásárolni a termelt villamos energiát bármilyen kis mennyiségben is. Ezek a gázmotoros áramfejlesztő {aggregátok,aggregátorok} rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek.

Az élet számos területén nélkülözhetetlenek az áramfejlesztő {aggregátok,aggregátorok}. Az egészségügyben a kórházak, rendelőintézetek nem üzemelhetnek nélkülük. Az életmentés területén a tűzoltóság, katasztrófavédelem is használja őket.
A mindennapi életünk része a vízellátás, vízművek, uszodák, vízgazdálkodás, bevásárlás, áruházak amik szintén elképzelhetetlenek nélkülük.
Az üzleti élet minden területén, hírközlés, távközlés, irodaházak, bankok, szállodák használják a dízel áramfejlesztő {aggregátokat,aggregátorokat}, mert az ezekre befektetett pénzük többszöröse veszne el egy-egy áramszünet esetén.

Óriási károkat tudna okozni az áramkimaradás a mezőgazdaságban, az állattartó telepeken. Ma már baromfitelep el sem képzelhető automatikus dízel elektromos áramfejlesztő {aggregát,aggregátor} nélkül. Az EU és a magyar kormány 40-50%-os vissza nem térítendő támogatást nyújt ezekhez a beruházásokhoz.

A HidroSet Kft. dízel áramfejlesztő aggregátjai az MVM weblapján lévő mezőgazdasági gépkatalógusban szerepelnek, így a támogatás ezekre az {aggregátokra,aggregátorokra} igénybe vehető.

 

Tartalom nem elérhető.
Kérjük engedélyezze a sütiket az 'Elfogadás' gombra kattintva.